Uitnodiging Energie en Bespaarcafé, maandagavond 8 mei

Gepubliceerd op 19 april 2023 om 18:33

Het leven is de afgelopen tijd flink duurder geworden. Zeker door de hoge energieprijzen. Waarschijnlijk heeft u al maatregelen genomen, maar misschien kan er nog wat anders. Daar willen wij u graag mee helpen. Samen kijken naar mogelijkheden waarop nog energie te besparen is en welke voorzieningen er verder nog zijn om geld te besparen.

Daarom organiseren Gemeente Meierijstad, Ons Welzijn, Area en Wijkraad Zuidelijk Veghel samen een Energie- en Bespaarcafé voor vooral huurders van deze wijken. We nodigen u van harte uit voor het Energie- en Bespaarcafé op:

Maandag 8 mei 2023

Van 18.30 uur tot 21.00 uur

In MFA De Magneet/ De Lapvoet

De Leest 43, Veghel

Inloop vanaf 18:30 uur. We starten om 19.00 uur met een korte introductie van elke organisatie. Daarna kunt u met uw vragen persoonlijk terecht bij de medewerkers van elke organisatie.

U kunt o.a. informatie krijgen over: Energie bespaartips, ventileren, energiecoaches, budgetcoaches, klusdienst, wijkaanpakkers en Geld & Zo.

Energie besparen en een fijn thuis dat wil toch iedereen? We hopen u op 8 mei te ontmoeten. Aanmelden is niet nodig. Graag tot dan!