Opschoondagen!

Gepubliceerd op 19 maart 2022 om 10:01

Wijk-Opschoondag 16 maart

Afgelopen woensdag 16 maart gingen ongeveer 125 kinderen van Basisschool de Vijfmaster de wijken Veghel-Zuid en de Scheifelaar in om zwerfafval op te ruimen. Wij zijn heel trots op deze kinderen! Veel bewoners hebben de kinderen zien werken en vonden het een goede zaak. Goed voorbeeld doet volgen? 

Landelijke Opschoondag 19 maart

Wil jij ook een steentje bijdragen aan een schone leefomgeving? Vandaag is het Landelijke Opschoondag! Laat je van je beste kant zien en help mee met het opruimen van zwerfafval. Kijk voor meer informatie op https://www.nederlandschoon.nl/supporter-van-schoon/landelijke-opschoondag/

ZwerfAfvalPakkers

Natuurlijk kun je op alle dagen helpen met het schoonhouden van de wijk. We kunnen nog wel wat ZAP-ers gebruiken! Dat zijn ZwerfAfvalPakkers die met knijper en afvalzak de buurt opschonen: Je bent gezond in actie én we krijgen een schonere leefomgeving. Mooi toch!

Wil jij dat ook doen? Neem contact op met gemeente middels de Mijn Gemeente app of bel 140413. Vraag hoe het werkt en vertel wat jij hierin wil betekenen. Succes en bedankt!