Samen energie besparen? Buurkracht helpt

Gepubliceerd op 15 november 2020 om 20:12

Energie besparen is goed voor het milieu en onze portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet. En dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal wel. En toch komt het er vaak niet van. Maar als we er samen, met de hele buurt, onze schouders onder zetten dan kan het echt. Zou jij in onze buurt aan de slag willen? Dan wijzen wij je graag op Buurkracht.

 

Samen besparen loont

Met Buurkracht is energie besparen voordeliger, makkelijker en gezelliger dan alleen. Buurkracht, een initiatief van Enexis Holding N.V., onderzoekt samen met een buurtteam de beste bespaarmogelijkheden en helpt de buurt te enthousiasmeren. Buurkracht-buurten krijgen de (gratis) slimme meter. Bewoners kunnen via een persoonlijke pagina op buurkracht.nl inzicht krijgen in hun energieverbruik en dit vergelijken met het gemiddelde verbruik van hun buurt.

 

Enthousiast?

Al meer dan 50 buurten zijn samen met Buurkracht aan de slag. Ben jij die enthousiaste buurtbewoner die als mogelijke deelnemer of als vrijwilliger initiatieven wil nemen om dit samen met anderen uit de buurt te realiseren? Stuur dan een bericht via de contactpagina van buurkracht.nl.

Samen wordt dan bekeken hoe in onze buurt dit initiatief het beste van de grond kan komen. Want samen besparen is goedkoper, makkelijker én leuker. Buurkracht is vrijblijvend en niet commercieel.