Verkeersafsluitingen door onderhoud verkeerslichtinstallaties Rembrandtlaan

Gepubliceerd op 27 juli 2023 om 21:00

Naast de aangekondigde werkzaamheden aan de Maxwell Taylorbrug gedurende de periode 31 juli tot 28 augustus a.s., waarvan gisteren een artikel op onze sociale media (Facebook en website) is geplaatst, zal gelijktijdig ook onderhoud plaatsvinden aan de verkeerlichtinstallaties (VRI’s) op de kruising van Rembrandtlaan met Dr. Schaepmanlaan en de kruising van Rembrandtlaan met de Erpseweg. Deze werkzaamheden zijn gepland van maandag 31 juli t/m vrijdag 18 augustus 2023

 

Dit heeft als gevolg dat de Rembrandtlaan van de Maxwell Taylorbrug tot de kruising met de Erpseweg wordt afgesloten. Men kan dan vanuit de Dr. Schaepmanlaan de Rembrandtlaan NIET oversteken. De kruising met de Erpseweg kan wel gebruikt worden, echter kan men uiteraard niet de Rembrandtlaan inrijden. Wilt u vanuit onze wijken naar Veghel centrum, dan dient u dus te rijden via De Leest onder de Maxwell Taylorbrug door, of via de Erpseweg het kruispunt recht oversteken naar de Frans Halsstraat/Populierlaan.

 

De werkzaamheden aan de VRI’s alsmede de omleidingen zijn in beeld gebracht in onderstaande tekeningen: 1 tekening als afbeelding en 2 tekeningen in het PDF-document. U kunt rechtsboven in het PDF-document op de knop met de pijl klikken om het document in een nieuw tabblad te openen. Vervolgens kunt u de tekeningen vergroten met de '+'-knop onderaan. U kunt het document ook hier downloaden.


AANGEPAST: Vrijdagavond 28 juli heeft Omroep Meierij een filmpje gedeeld over de afsluitingen en omleidingen als gevolg van de werkzaamheden aan de Maxwell Taylorbrug en de Rembrandtlaan. Bekijk dit duidelijke filmpje hier:

https://www.omroepmeierij.nl/omroepmeierij/maandag-d-day-voor-verkeerssituatie-in-veghel