Per 1-1-2023: 'Nieuwe' wijk, nieuwe naam en nieuwe link!

Gepubliceerd op 19 december 2022 om 20:16

Wijk De Leest

Per 1 januari 2023 nemen we een vierde wijk onder onze hoede: De Leest. Wijkraad De Leest stopt, daarom nemen wij de taken van hen over. Zo volgen we onder andere de ontwikkelingen rondom de Rembrandtlaan en de weg langs het kanaal (N279) en proberen waar nodig de plannen te beïnvloeden in het voordeel van de bewoners.

 

Wijkraad Zuidelijk Veghel

Met zoveel wijken in één wijkraad dekt onze huidige naam "Wijkraad Veghel Zuid" niet meer de lading. Daarom hebben we besloten om per 1 januari 2023 een nieuwe naam aan te nemen: Wijkraad Zuidelijk Veghel.

U heeft al een beetje aan mogen wennen aan deze naam, omdat er al sinds de start van de nieuwe website in december 2021 een tabblad "Zuidelijk Veghel" op de site te vinden is. Dit tabblad zal blijven bestaan met nieuwtjes die alle vier de wijken aangaan. Op 1 januari zal voor wijk De Leest een nieuw tabblad toegevoegd worden met nieuws over deze wijk.

www.wijkraadzuidelijkveghel.nl

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een aanpassing van de website! Behalve een nieuw tabblad voor de wijk De Leest verandert onze website niet veel, maar zal voortaan bereikbaar zijn via: www.wijkraadzuidelijkveghel.nl. Mocht u onze website hebben opgeslagen in uw favorieten, wijzig de link dan binnenkort naar de nieuwe link.