Uitnodiging wijkschouw woensdag 22 juni 2022

Gepubliceerd op 15 juni 2022 om 12:40

Fietst u mee? Aanstaande woensdag 22 juni 2022 vanaf 19:00 uur vindt er weer een wijkschouw plaats. Deze keer is de wijkschouw in Veghels Buiten rondom de straten Ham, Havelt en Heuvel (Oude Ontginning). Hierbij worden aanliggende straten niet vergeten. Overige delen van Veghels Buiten komen een andere keer aan de beurt. Naast leden van de werkgroep Leefbaarheid, medewerkers van de gemeente en Area kunnen hierbij ook wijkbewoners aansluiten. Let op, we gaan op de fiets!

 

Tijdens de "Kijk in mijn wijk" loopt of fietst een groep mensen een route door de wijk en controleert of de omgeving nog heel, schoon en veilig is. Verbeterpunten en problemen worden besproken en genoteerd, waarna er mogelijke oplossingen worden bedacht. De "Kijk in mijn wijk" is een middel om kritisch te kijken naar onze buurt en de leefbaarheid en veiligheid te verbeteren.

 

Wilt u zich aansluiten bij de wijkschouw door Veghels Buiten Oude Ontginning? Kom dan aanstaande woensdag om 19:00 uur op de fiets naar Scheifelaar 3a.