Even voorstellen: Latifa, lid van Actieteam Veghel Zuid

Gepubliceerd op 25 maart 2024 om 18:19

Het Actieteam Veghel Zuid bestaat uit wijkbewoners, wijkraad, een vertegenwoordiging van de gemeente, Area en Ons Welzijn. Eén keer per maand komen de leden van het actieteam bij elkaar om met elkaar te bespreken wat er leeft in de wijk en welke acties nodig zijn om de leefbaarheid te vergroten. 

Latifa is lid van het actieteam Veghel Zuid. Lees hieronder waarom Latifa zich actief inzet voor de leefbaarheid in de wijk.

“Ik ben Latifa, geboren en getogen in Veghel. Samen met mijn lieve man en twee prachtige kinderen heb ik altijd in Veghel Zuid gewoond. Deze buurt heeft zijn leuke en minder leuke kanten. Als kind droomde ik ervan om de wijde wereld in te trekken en Veghel achter me te laten. Maar naarmate ik ouder werd, besefte ik dat er No Place like Home is in Veghel Zuid.

 

Ik wil graag dat de nieuwe generatie ook de pracht en kracht van de diversiteit in Veghel Zuid ziet. Daarom ben ik lid geworden van het actieteam Veghel Zuid. Dit team zet zich in om de buurt nog beter en mooier te maken. De samenwerking met Area, de gemeente, ONS Welzijn en betrokken bewoners van Veghel Zuid is fantastisch, en ik draag graag mijn steentje bij.”

Wil je meer weten over het actieteam en in contact komen? Kijk dan op onze subpagina van Veghel Zuid: 

Aanpak op leefbaarheid Veghel Zuid