Uitnodiging "Kijk in mijn wijk" Veghel Zuid wijkdeel 2 en 4

Gepubliceerd op 13 maart 2024 om 12:23

Loopt u mee? Op dinsdag 19 maart 2024 vanaf 09:30 uur vindt er weer een "Kijk in mijn wijk" plaats. Sinds 2024 voegen we de looprondes van twee wijkdelen van Veghel Zuid samen. Deze keer lopen we een ronde door Veghel Zuid, wijkdelen 2 en 4. Naast leden van de werkgroep Leefbaarheid, medewerkers van de gemeente en Area kunnen hierbij ook wijkbewoners aansluiten. 

 

Tijdens de "Kijk in mijn wijk" loopt een groep mensen een route door de wijk en controleert of de omgeving nog heel, schoon en veilig is. Verbeterpunten en problemen worden besproken en genoteerd, waarna er mogelijke oplossingen worden bedacht. "Kijk in mijn wijk" is een middel om kritisch te kijken naar onze buurt en de leefbaarheid en veiligheid te verbeteren.

 

De ronde die we gaan lopen, begint bij Service Apotheek 't Zuid aan de Professor Struykenstraat 3 in Veghel Zuid. We lopen door de straten hieronder genoemd. Wilt u zich aansluiten bij de "Kijk in mijn wijk" door Veghel Zuid wijkdelen 2 en 4? Kom dan op dinsdag 19 maart 2024 om 09:30 uur naar de Apotheek 't Zuid, zie de rode pin met het witte sterretje op het kaartje.

 

Onder het kaartje vindt u de bevindingen van de rondes van de twee wijkdelen van een jaar geleden.

 

 

Tijdens de vorige "Kijk in mijn wijk' van wijkdeel 4 van dinsdag 14 maart 2023 zijn de volgende aantekeningen gemaakt:

 

Tijdens de vorige "Kijk in mijn wijk' van wijkdeel 2 van dinsdag 16 mei 2023 zijn de volgende aantekeningen gemaakt: